DOLAR %
EURO %
ALTIN
BITCOIN 22505261.196%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray’da acil durum planı hazırlanıyor!

Galatasaray’da acil durum planı hazırlanıyor!

Galatasaray'da transfer çalışmaları hızla ilerliyor. Sarı-kırmızılılar, sezon hazırlıklarına başlamadan önce takviyelerin büyük bir kısmını tamamlamayı planlıyor.

ABONE OL
Haziran 12, 2024 06:58
Galatasaray’da acil durum planı hazırlanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da transfer çalışmaları hızla ilerliyor. Sarı-kırmızılılar, sezon hazırlıklarına başlamadan önce takviyelerin büyük bir kısmını tamamlamayı planlıyor.

Kerem Aktürkoğlu’nun geleceği ise belirsizliğini koruyor. Galatasaray, genç yeteneğin vereceği karara göre transfer stratejisini şekillendirecek. Kerem’in ayrılması durumunda, Alanyaspor’dan Oğuz Aydın’ı kadroya katmak için girişimlerini artıracaklar. Real Sociedad ve Suudi Arabistan’dan teklifler alan Kerem’in Avrupa Şampiyonası sonrası kararını açıklayacağı belirtiliyor. Sarı-kırmızılılar, Kerem’in olası ayrılığında elini cebine atacaklarını ifade ederken, Galatasaray’ın Kerem için 20 milyon euro, Alanyaspor’un ise Oğuz için 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydediliyor.

Oğuz Aydın, geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 maçta görev aldı ve 13 gol atıp 8 asist yaptı. 23 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2026’da sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon 300 bin euro olarak belirlenmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

reklam ajansı ankara Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci